Boremaskiner

Hos Sandfeld A/S, en førende aktør i metalindustrien siden 1970, er vi stolte af at præsentere vores omfattende udvalg af boremaskiner. Vores ekspertise og passion for metalbearbejdning afspejles i vores nøje udvalgte sortiment, der inkluderer både nye og brugte boremaskiner. Fra alsidige søjleboremaskiner til robuste bore- og fræsemaskiner, er vores produkter håndplukket for at sikre højeste kvalitet og ydeevne. Vores boremaskiner er designet til at opfylde kravene hos professionelle i metalindustrien og garanterer præcision og effektivitet til enhver opgave.

Hos Sandfeld A/S har vi som virksomhed over et halvt århundredes erfaring og forstår derfor betydningen af kvalitet og pålidelighed, når det kommer til værktøjsmaskiner. Vores omfattende udvalg af både nye og brugte boremaskiner fra mærker som Arboga, Strands, Erlo og CMA afspejler vores engagement i at levere de bedste løsninger til industrien. Vores ekspertise sikrer, at vi kun tilbyder maskiner, der møder de højeste standarder for ydeevne og holdbarhed, hvilket gør os til en pålidelig partner for fagfolk inden for metalbearbejdning.

Vil du se priser? Bestil et log ind ved at klikke her. Bemærk - intet salg til private.
Stand:
Morse konus:
Typer af boremaskiner
Sandfeld A/S tilbyder et bredt udvalg af boremaskiner, der er skræddersyet til at imødekomme de unikke behov inden for metalindustrien. Vores sortiment omfatter:

Bænkboremaskiner: Kompakte og effektive, perfekte til præcisionsopgaver i mindre værksteder.
Søjleboremaskiner: Kraftfulde og pålidelige, ideelle til mere krævende opgaver og større emner.
Bore- & fræsemaskiner: Multifunktionelle maskiner, som giver yderligere fleksibilitet og effektivitet.
Bore- & gevindcentre: Avancerede CNC maskiner som tilbyder den seneste teknologi indenfor området

Med anerkendte mærker som Arboga, Strands, Erlo og CMA, sikrer vi, at hver boremaskine lever op til strenge kvalitetsstandarder og præstationskrav. Uanset dit behov, har vi den rigtige løsning til dig.


Tekniske specifikationer og funktioner omkring vores boremaskiner
Hos Sandfeld A/S forstår vi, at detaljer tæller. Derfor tilbyder vi boremaskiner med avancerede tekniske specifikationer og styringer for at imødekomme de mest krævende bearbejdningsopgaver. Her er et overblik:

Morse Konus: Vores boremaskiner tilbydes med forskellige konus størrelser, hvilket sikrer kompatibilitet og præcision for forskellige boreopgaver.
Gearkasser: Vores boremaskiner har 2 forskellige typer gearkasser, som skiller sig ud. Strands og Arboga modellerne har tørre, fedtsmurte gearkasser, mens Erlo maskiner har hærdede og slebne ståltandhjul i en oliebadet gearkasse.
Motorstyrke og Kapacitet: Kraftfulde motorer sikrer pålidelighed og effektivitet, selv under de mest krævende operationer.
Tilspændingsmuligheder: Inkluderer automatisk tilspænding og avancerede modeller med elektromagnetisk tilspænding for øget præcision og brugervenlighed.
Disse funktioner er nøje udvalgt for at sikre, at hver boremaskine ikke kun opfylder, men overgår industriens forventninger.

Alsidige anvendelsesområder for Sandfelds boremaskiner
I hjertet af ethvert værksted spiller boremaskinen en afgørende rolle i en lang række opgaver. Disse maskiner er essentielle for generel metalbearbejdning, hvor de sikrer præcision og ensartet ydeevne, nødvendigt for standard boreopgaver i forskellige materialer. De er også velegnede til mere specialiserede fremstillingsprocesser, herunder præcisionsboring i komplekse komponenter, hvilket gør dem til et uundværligt værktøj i mere avancerede applikationer. Desuden er boremaskinernes pålidelighed og brugervenlighed ideel for uddannelsesinstitutioner, hvor de tjener som en nøglekomponent i at undervise studerende i både grundlæggende og avancerede teknikker inden for metalbearbejdning. Uanset om det drejer sig om industrielle applikationer eller uddannelsesformål, er Sandfelds boremaskiner designet til at imødekomme og overgå de specifikke krav i hver unik situation.

Fordele ved nye og brugte boremaskiner
Sandfelds boremaskiner er synonymt med kvalitet og pålidelighed, et fundament for virksomhedens omdømme i branchen. Hver maskine, nøje udvalgt og testet, er designet til at modstå de krav, der stilles i et travlt værksted. Denne forpligtelse til kvalitet sikrer, at hver boremaskine ikke kun leverer nøjagtige resultater, men også holder i mange år. Denne holdbarhed er ikke blot en fordel for brugeren, men også en afspejling af Sandfelds engagement i bæredygtighed og økonomisk effektivitet. Kunder kan stole på, at investeringen i en Sandfeld boremaskine er en langsigtet løsning, der understøtter deres arbejde og virksomhed over tid.

Tilpasning til kundebehov
Hos Sandfeld A/S er vi stærkt dedikerede til at tilbyde vores kunder mere end blot høj kvalitet i vores boremaskiner. Vi forstår vigtigheden af pålidelig support og service. Vores team af erfarne teknikere står altid klar til at yde professionel rådgivning og telefonisk teknisk assistance, hvilket sikrer, at vores kunder får mest muligt ud af deres udstyr.

Sandfelds grundlæggende vejledning og  ekspertise og brede sortiment sikrer, at vi kan levere både nye og brugte maskiner af højeste kvalitet, og vores dedikation til kundeservice betyder, at vi er her for at støtte jer gennem hele beslutningsprocessen.


Købsinformation
Hos Sandfeld A/S lægger vi stor vægt på kundeservice og teknisk support, som er en integreret del af vores forretningsmodel. Vi tilbyder omfattende kundeservice, der strækker sig fra før købet til lang tid efter installationen af boremaskinen. Vores team af erfarne teknikere er dedikeret til at yde professionel support, hvilket sikrer, at kunderne får maksimal værdi og effektivitet fra deres udstyr.


Spørgsmål: Hvordan påvirker boremaskinens omdrejninger bearbejdningen af forskellige materialer?

Svar: Boremaskinens omdrejninger er afgørende for præcision og effektivitet ved bearbejdning af forskellige materialer. For hårde metaller som rustfrit stål anbefales en lavere omdrejninger for at forhindre overophedning og slitage på boret. I blødere metaller som aluminium kan højere hastigheder anvendes for at øge produktiviteten. Korrekt justering af omdrejninger sikrer optimal effektivitet og forlænger borets levetid.


Spørgsmål: Hvordan sikrer man optimal spån ved dybdeboring i materialer?

Svar: Optimal spån ved dybdeboring kan bl.a. opnås gennem valg af bor med indvendig køling og korrekt anvendelse af kølevæske. Bor med indvendig køling hjælper med at fjerne spåner effektivt fra boreområdet og med spånbrydning forhindres spånopbygning og overophedning. Anvendelse af kølevæske reducerer friktion og varme, forbedrer spånfjernelse og forlænger borets levetid. For dybdeboring er det vigtigt at sikre en kontinuerlig tilførsel af kølevæske for at opretholde en stabil temperatur og smøring.

Spørgsmål: Hvad er de primære sikkerhedsovervejelser ved brug af boremaskiner i metalindustrien?

Svar: Sikkerhed omfatter korrekt fastgørelse af emnet, anvendelse af personlige værnemidler som sikkerhedsbriller og høreværn, og sikring af at arbejdsområdet er frit for unødvendige genstande. Det er også vigtigt at kontrollere, at spindelafskærmningen er til stede og monteret korrekt. Operatøren skal være uddannet i korrekt brug og nødprocedurer, herunder hvordan boremaskinen hurtigt stoppes i tilfælde af en nødsituation. Regelmæssig vedligeholdelse af boremaskinen er essentiel for at forebygge ulykker og sikre pålidelig drift.