A.C. Hydraulic - værkstedspressere


AC Hydraulic A/S er et familieejet aktieselskab beliggende i Viborg, Danmark.

Virksomheden blev grundlagt i 1958 af smedemester Anker Christensen (AC). Kort efter opstarten med håndværks- og reparationsvirksomheden, fik Anker Christensen idéen til at udvikle en værksteds- og lastvognskran af høj kvalitet.

Der blev hurtigt udviklet et bredt sortiment af løfteudstyr til autobranchen, og med det udvidede produktprogram var virksomheden også parat til at sælge på eksportmarkederne.

AC Hydraulic A/S er i dag en mellemstor virksomhed, der eksporterer mere end 80% af produktionen.

Produkterne er fremstillet i Danmark på et moderne og højteknologisk produktionsapparat, som i vid udstrækning består af robotter, laserskæremaskiner og avancerede CNC bearbejdningsanlæg.

For konstant at kunne være på forkant med udviklingen søger AC’s produktudviklere til stadighed at forbedre det nuværende produktprogram såvel som at udvikle nye produkter, der lever op til markedets behov og krav.

Derfor har AC været i stand til at opbygge en stærk markedsposition og skabe en høj grad af kundetilfredshed. Det er lykkedes at udvikle AC til en mærkevare, som er kendetegnet ved høj kvalitet og innovative løsninger.

For at sikre en konstant og høj kvalitet bliver hvert enkelt produkt afprøvet før afsendelse. Dette og meget andet fremgår af kvalitetsstyringssystemet, som er certificeret i henhold til ISO 9001:2000.

Besøg A.C. Hydraulic ved at klikke på dette link.