Om Sandfeld


Stærkt udvalg i nyt og brugt

Sandfeld A/S er en handelsvirksomhed, der køber og sælger værktøjsmaskiner til kunder i metalindustrien over hele verden. Halvdelen af maskinerne er brugte, mens resten er nye og egen import.

Industriens samarbejdspartner

Hos Sandfeld A/S lægger vi vægt på seriøs rådgivning og professionel service – det har vi gjort siden etableringen i 1970. Vi har blandt andet egne serviceteknikere, som tager sig af alt fra opsætning og indkøring til løbende vedligeholdelse og service.

Kundeservice

Vores relation til vores kunder er meget vigtig for os, og vi tager altid udgangspunkt i dig og dit behov, og tilbyder at udstyre dig med den nødvendige viden, der sætter dig i stand til at vælge de rigtige maskiner til din produktion eller dit værksted. Alle vore maskinhandlere har over 15 års erfaring, og den erfaring stiller vi gerne til rådighed for dig.

Tillid og tryghed

Siden 1996 har Sandfeld A/S været medlem af The European Association of Machine Tool Merchants (EAMTM), som er en forening, og et vidtforgrenet netværk af maskinhandlere i Europa. Kun firmaer, der lever op til foreningens etiske og forretningsmæssige standarder – og som kan godkendes af de øvrige medlemmer – bliver optaget i EAMTM. Samarbejdet og det store netværk i EAMTM giver Sandfeld A/S adgang til den nyeste viden inden for branchen samt mulighed for at hjælpe kunder med maskiner, som måske ikke findes i Danmark.


Bemærk

Alle priser er ekskl. moms og ab lager, Herning. Vi tager forbehold for trykfejl. Vi forbeholder os retten til at ændre i priser og tekniske data uden forudgående advisering. Intet salg til private.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00
Fredag: 08.00 - 14.00

Kontakt os

97 11 92 22
E-mail
LinkedIn

BIRKEGÅRDSVEJ 2   |   7400 HERNING   |   TLF. 9711 9222   |   FAX 9711 9966