Nosstec - pladevalser

Nosstec - pladevalser

Nosstec AB er en del af Nossebro Holding Group, som også indeholder Nossebro Mekaniske Verkstad. Gruppen indeholder varemærkerne Nosstec, Titan Rolls og Agromaskiner.

Nossebro Mekaniska Verkstad blev etableret i 1923, som en servicevirksomhed for landbruget og byen Nossebro. Virksomheden voksede hurtigt som følge af produktion af udstyr til landbruget.

Senere da Lindahl & Nermark (i dag Luna) tilsluttede sig organisationen startede den egentlige produktion af pladebearbejdningsmaskiner. Særligt en produktlinje tog fart og det var pladevalserne. Allerede i 1994 blev de første CNC maskiner tilføjet programmet. I dag tilbyder Nosstec en komplet serie af manuelle, motoriserede og CNC styrede pladevalser – robuste og nøjagtige maskiner for den krævende industrikunde.

1. oktober 2012 blev Nosstec etableret som salgsorganisationen der skulle markedsføre Nosstec varemærket i hele verden via. et netværk af kompetente forhandlere.

Nosstec maskiner har tidligere været solgt under varemærkerne Luna og HM.

Nosstec’s forretning er bygget op om et tæt kontakt i mellem fabrikken og kunden, for at yde den bedste support, såvel som udvikling af nye løsninger og teknologier der møder kundens specifikke behov.

Besøg Nosstec AB ved at klikke på dette link.