Varenummer:0700000490

Ny Esab SAVAGE A40 9-13 svejsehjelm.

Stand:
Ny.
Vægt:
0,5 kg.
SAVAGE A40-hjelmen er designet til at imødekomme behovene blandt en bred vifte af svejsere, og har en højteknologisk letvægts hjelmskal, der beskytter mod varme, gnister og sprøjt. Ved hjælp af den nyeste ADF-teknologi giver svejseglasset et klart udsyn med ægte farver, hvilket resulterer i en fremragende optisk kvalitet. SAVAGE A40-hjelmen leverer ideel funktionalitet, ydeevne og komfort både til den lejlighedsvise svejser, vedligeholdelses-og byggearbejdere, og til den professionelle svejser samt slibning og plasmaskæring. SAVAGE A40-hjelmen fås også i gul.
Udvendig indstilling af mørkhedsgrad mellem DIN 9 og DIN 13 og optisk klasse på 1/1/1/2. Forsinkelse og følsomhed kan justeres indvendigt.

Fire lysbue sensorer for øget automatisk nedblændingsrespons.

Et stort synsfelt på 100 x 50 mm., giver et bredt synsområde og øget rumfornemmelse.

Følsomhedskontrollen er en trinløs justérbar funktion, der er velegnet til eksempelvis TIG-svejsning ved lav strømstyrke, for at opnå en bedre reaktion på mindre svejselys.

Forsinkelseskontrollen giver svejseren mulighed for, trinløst at indstille hvor lang tid glasset skal blive ved med at være mørkt, efter at lysbuen er slukket. Ved hæftesvejsning kan en kort forsinkelse hjælpe med at få arbejdet hurtigere gjort, mens en længere forsinkelse er velegnet til svejsning ved høj strømstyrke.

Slibetilstand (DIN 4) aktiveres på udvendig knap.

Ægte farver giver et bedre udsyn og forbedret farvedefinition.