Varenummer:13019128

Ny Esab Rebel EMP 320ic CO-2 anlæg - 320 amp.

Specifikationer
Stand:
Ny.
Ampere:
320.
Størrelse (LxBxH):
686 x 292 x 495 mm
Vægt:
31,4 kg.
Multifunktionsmaskine med klassens bedste svejseegenskaber til MIG/MAG svejsning, svejsning med rørtråd (uden gas), elektrodesvejsning (320 amp.), herunder elektroder, samt Lift TIG-svejsning (300 amp.).

Leveres med 3 meter netledning og stik, PSF 315 4m. MIG/MAG-brænder, returkabel og klemme 4,5 meter, gasslange med lynkobling 4,5 meter, drivruller, kontaktdyser og styrerør til 0,8, 1,0 og 1,2 mm tråd.
Startparametrene tilpasses automatisk for at opnå en klar og præcis start hver gang, uanset trådtype og dimension.

Den meget brugervenlige og flersprogede TFT-skærm indeholder reservedelslister og svejseparametervejledninger til alle processer.

En høj intermittens med et robust 4-hjuls-trådfremføringssystem giver både høj hastighed og drejningsmoment og gør den til det perfekte værktøj til de mest krævende opgaver.

Innovativ smart-MIG-funktion med dynamisk overvågning af bueegenskaber, der tilpasser sig til din teknik og giver en blød, stabil bue. Indstil blot tråddiameteren og pladetykkelsen, og du er klar til at svejse.

Fuld MMA-ydeevne med elektroder op til 5 mm og en fremragende Lift TIG-ydeevne med justerbart før/efter-gasflow og op-/nedrampning af svejsestrømmen.

Der kan tilsluttes to gasindløb samtidigt, et for MIG og et for TIG. En indbygget TIG-gasmagnetventil på forsiden af maskinen eliminerer behovet for en manuel ventil på TIG-svejsepistolen.